Deze website maakt gebruik van cookies. Als u meer wilt weten, kan u het cookiebeleid raadplegen. Door deze banner te sluiten, op deze pagina te scrollen, op een link te klikken of verder te gaan met browsen, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.
1Was de bladspinazie. Meestal is deze jonge spinazie minder vuil dan de gewone.
2Snijd de avocado voorzichtig in 2. Haal de pit eruit en gebruik een lepel om het vruchtvlees uit te lepelen. Zet aan de kant in een potje en pers hierover het sap van een halve limoen.
Avocado’s snijden als een pro? Kijk dan naar dit filmpje http://bit.ly/zosnijdjeavocados
3Pel de ui en snipper fijn.
4Was de rode peper en snijd in heel kleine stukjes.
5Meng de avocado met de ui, rode peper, een paar druppels olijfolie en wat peper en zout.
6Toast het brood in een toaster, pan of in de oven op 180 °C.
7Smeer de avocado spread op de toasts en leg hierop wat bladspinazie.
8Werk af met limoenzeste, sesamzaadjes, peper en zout.
Gebaseerd op 1 persoon
Ingrediënten
Zuurdesembrood (bijvoorbeeld speltbrood)2 à 3 sneden